De gastheer en gastvrouw van Restaurant De Nieuwe Es in Sleeuwijk zijn de heer en mevrouw Xia. Zij hebben hiervoor gedurende vele jaren met veel succes Chinees Indisch specialiteiten restaurant Nieuw Oosten City in Gorinchem geëxploiteerd. De basis voor dit succes waren de gerechten die door de koks in zijn geheel bereid werden uit verse producten. Dit zorgde niet alleen voor de optimale smaakbeleving, maar hierdoor konden zij de hoogste kwaliteit aanbieden voor de laagste prijs. En dat is wat de heer en mevrouw Xia willen realiseren met hun authentieke wereldkeuken restaurant De Nieuwe Es.

Vakmanschap en verse producten

Koken is de grote passie van de heer Xia. Van jongs af aan heeft hij zich gespecialiseerd in authentieke wereldgerechten. Dat hij over het nodige vakmanschap als kok beschikt blijkt uit de deelname aan het wereldkampioenschap Chinese keuken. Tijdens dit kampioenschap, dat medio 2016 in Rotterdam gehouden werd, behaalde hij de titel ‘beste presentatie’. Ook in wereldkeuken restaurant De Nieuwe Es zullen door de koks alle gerechten worden samengesteld uit verse producten. Voor alle inwoners in de regio Gorinchem willen zij een betaalbaar restaurant zijn waar u heerlijk en ontspannen kunt genieten.

Menu samenstelling varieert

De menu samenstelling kan variëren, omdat onze koks alleen gerechtjes samenstellen uit verse seizoenproducten. Daarnaast zullen zij regelmatig een nieuw gerechtje uit een wereldkeuken introduceren. Op deze wijze hopen de heer en mevrouw Xia u steeds aangenaam en vooral smakelijk te verrassen.